4 visjes in retro blik
Cocagne heeft ondertussen vier referenties van vis in blik. Naast sardienen natuur, in olijfolie, in olijfolie zonder vel en zonder graat, vind je bij het Portugese merk ook makreel in olijfolie.

De visjes worden steeds zorgvuldig gekozen en handmatig geselecteerd vanuit een gamma vers gevangen vis van topkwaliteit. Elk blikje werd - 1 per 1 – gevuld en in een erg leuke verpakking gestoken. 
De retro blikjes zijn een knipoog naar de historiek van Cocagne en vormen een leuke eyecatcher op tafel. Het oog wil immers ook wat.

Apéro time!

De Cocagne doosjes zien er zó leuk uit dat je ze meteen kan presenteren tijdens het aperitief. Gewoon opentrekken en presenteren met een cocktailprikker. Wedden dat er over gesproken wordt? Eet de sardientjes zo op uit het blik, of met wat brood en gezouten boter. Mooi, lekker, handig en weinig afwas! 

Vrijdag Visdag

Van oudsher is het vrijdag visdag, m.a.w. feest, want wie houdt er nu niet van een heerlijk stukje vis? De kunst bestaat erin om elke keer opnieuw creatief uit de hoek te komen. Waarom niet een verrrassend recept uit je mouw schudden met lekkere sardienen?  Een tabouleh, een tagliatelli, een ovenschotel. Of als voorgerecht: een mousse van sardienen met koriander of een heerlijke viscocktail met tomaat, sardientjes en advocado salsa. Één voor één gemakkelijke recepten met een verrassend effect waar je je vingers van aflikt.

Over Cocagne

Cocagne staat voor Traditie en Kwaliteit. Het merk ontstond reeds in 1853 bij de Portugese familie Ramirez. Met het opstarten van de fabriek in Portugal werd Ramirez pionier van ingeblikte vis. Niet veel later waren de producten ook elders in de wereld te verkrijgen. Begin 1900 kwamen ze naar de Belgische regionen. Ramirez & zonen houdt een traditie van kwaliteit in eer en garandeert een permanente technologische innovatie en kwaliteitscontrole van de producten voor een wederzijds vertrouwen met klanten en vrienden.

Advies verkoopprijzen :
Sardienen naturel 125g € 1,87; Sardienen in olijfolie 125g € 1,65; Sardienen zonder vel, zonder graat in olijfolie 105g € 2,15; Makreel­filets in olijfolie 125g € 2,99