Ons bedrijf

Traditie en Kwaliteit

Het merk Cocagne is sinds 1906 op de markt, maar de familie Ramirez, eigenaar van het merk, houdt reeds sinds 1853 een traditie van kwaliteit in ere.

Het bedrijf “Ramirez” werd aan 5 generaties van de familie overgedragen en elke dag streven zij ernaar om de traditie die drie eeuwen overschrijdt in ere te houden.

Doorheen wereldoorlogen en vele politieke veranderingen hebben zij het concept van het bewaren van de producten radicaal kunnen veranderen: van het opslaan van vis in zout, lang voor de ijskasten werden uitgevonden, tot de moderne technieken van vandaag.
Mede door het hanteren van deze innovatieve technieken heeft Ramirez een constante stevige groei bereikt.

De erfenis van het merk Cocagne is gebaseerd op een specifieke filosofie : de garantie voor permanente technologische innovatie en kwaliteitscontrole van de producten en een wederzijds vertrouwen met klanten en vrienden.

De bedrijfsdynamica en hun grondige kennis van de industrie, laten hen toe om in de toekomst zowel op technologisch- als handelsgebied dichter bij u te staan en u beter van dienst te zijn.
 
Om in te spelen op een snel groeiende markt, breidt Cocagne sterk uit.

Momenteel wordt er een nieuwe conservenfabriek gebouwd én wordt er uitgebreid in strategisch gelegen punten langs de Portugese kust ( in Matosinhos en Peniche), om zo de continuïteit van het werk en de versheid van de producten te blijven waarborgen naar de toekomst toe.